Tarieven

Afvalprogramma

Afvallen is voor elke persoon anders. De ene valt snel af en met weinig moeite, bij de ander verloopt het gewichtsverlies langzaam. Hoe rigoureus je je aan het dieet houdt, hoe vaak je beweegt en hoe gezond je levensstijl is bepalen hoe snel je zal afvallen. Maar helaas heb je op andere dingen geen invloed, bijv. je basismetabolisme. Een goede begeleiding tijdens een dieet kan een groot verschil maken: een nauwkeurige analyse van de vooruitgang van het gewichtsverlies, regelmatige antropometrische metingen (bijv. omtrekmetingen) en gesprekken met je voedingsdeskundige helpen om meer over je lichaam en metabolisme te leren en je doel niet uit het oog te verliezen. In de pagina over het afvalprogramma kan je meer lezen over hoe ik een afvalprogramma opzet. Hieronder vindt je een lijst met de tarieven. Samen bepalen wij hoe lang ik je in dit traject begeleid.

Tarieven afvalprogramma

Persoonlijk voedingsadvies

Het persoonlijke voedingsadvies is puur maatwerk voor elke klant. Je hebt een voedingsdeskundige nodig als je bijvoorbeeld een bepaalde medische indicatie hebt (bijv. hypertensie, hypercholesterolemie/hyperlipidemie, diabetes, lactose-intolerantie, coeliakie/glutenintolerantie, maag- of darmklacht), of als je een vegetariër bent, of vruchtbaarheidsproblemen hebt, of als je veel sport, zwanger bent of omdat je meer over je lichaam en je metabolisme wilt weten. Tijdens het intake consult bespreken we je behoeftes, je levensstijl en je doel. Op basis van deze informatie stel ik een offerte op. Samen bepalen wij hoe lang ik je in dit traject begeleid.

Tarieven persoonlijk voedingsadvies

Kookworkshops

Salutissima’s kookworkshops vinden in principe in Amstelveen plaats, in mijn eigen keuken, voor maximaal 5 deelnemers. Op verzoek is het ook mogelijk om op een specifieke locatie (bijvoorbeeld bij je thuis) een workshop te volgen, mits de faciliteiten toereikend zijn. De prijzen voor de workshops variëren tussen de 35€ en 55€ per persoon bij voldoende deelname. Neem contact met me op voor meer informatie.