Ik wil een persoonlijk voedingsadvies

VoedingsadviesHerken je jezelf in een of meer van deze beschrijvingen?

  • Je eet al jaren op dezelfde manier maar je hebt opeens klachten (bijv. darmklachten, maagzuur, allergie, intolerantie, etc.)
  • Jij hebt diabetes type 2 en je wil heel graag leren hoe je het beste kan eten om ervoor te zorgen dat je lichaam de bloedsuiker beter kan reguleren
  • Uit je laatste bloedanalyse blijkt dat de cholesterolwaarden te hoog zijn en je wil door een gericht dieet deze waarden verlagen
  • Jij bent zwanger en je weet heel goed wat je wel en niet mag eten. Maar weet je ook hoeveel? Wat is de optimale verhouding tussen de macronutriënten in deze bijzondere tijd? Welke mineralen en vitaminen spelen een belangrijke rol? Hoe kan je ervoor zorgen dat je na de bevalling snel weer fit en vitaal bent?
  • Je sport veel en bent serieus met je lichaam bezig maar hebt nog niet een optimaal dieet hierbij gevonden

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar er zijn vele andere redenen om een voedingsadvies aan te vragen naast het willen afvallen. Salutissima’s persoonlijk voedingsadvies is een op maat opgezet voedingsadvies dat niet primair is gericht op afvallen, maar op een gebalanceerd en gezond dieet dat rekening houdt met jouw eigen behoeftes, medische indicatie en levensstijl. We gaan samen heel nauwkeurig naar jouw profiel kijken (ziektes, allergieën, zwangerschap, sport, etc) en naar jouw smaak en levensstijl. Ik zal dan een persoonlijk voedingsschema opzetten dat je met plezier op de lange termijn kan volgen. Ik begeleid je voor een bepaalde periode. Het doel is dat je over je lichaam, voeding en gezondheid leert, om daarna zelfstandig de juiste keuzes te maken.